Om Dagnud

Dagnud er et prosjekt fra Advent for Alle, en frivillig organisasjon som har som eneste formål å samle inn penger til andre veldedige organisasjoner og spre giverglede i Norge. Advent for Alle ble startet i 2019 av Wim Van Overvelt med giverglede som eneste motivasjon. Over 1,3 millioner kroner har blitt samlet inn til ulike gode formål og takket være deres innsats blir det snart flere millioner.

De siste årene har dugnadssalg blitt en stor industri, der smarte dugnadsleverandører er de som tjener best på at våre barn og ungdommer selger deres kommersielle produkter.

Våre unge er mer samfunnsengasjerte og miljøbevisste enn noen gang. Dagnud ønsker å gi dem muligheten til å samle inn penger på en måte som bedre reflekterer deres verdier med produkter som underholder, informerer og engasjerer, der inntektene blir fordelt mellom dugnadsgruppen og utvalgte gode formål.

Om initiativtakeren

Wim Van Overvelt fra Horten er initiativtaker til Dagnud. Til daglig jobber han som kunderådgiver i Dialog Norge, et firma som hjelper humanitære og ideelle organisasjoner med å samle inn penger til det viktige arbeidet de gjør. Wim er så glad i å bidra til frivilligheten at han startet sin egen frivillige organisasjon i 2019 som heter Advent for Alle. Gjennom salg av en unik julekalender samles det inn penger til ulike gode formål.

Wim flyttet til Norge fra Belgia for 11 år siden. Som innflytter i Norge ble han begeistret over kulturen vi har for dugnadssalg. Det var likevel noe litt for kommersielt over det hele, synes Wim. Han startet Dagnud for å gi den norske dugnadskulturen en frisk start – med høyere grad av bærekraft og samfunnsansvar.